Här hittar du våra kurser som är på gång eller planerade

När du anmäler till kurs får du en bekräftelse på att din anmälan gått fram. Var därför noga med att ange rätt mailadress. När du vet att du fått plats i vald kurs och fått kallelse till kursstart ska kursavgift och eventuell medlemsavgift betalas. Medlemskap & medlemsavgifter
Tänk på att din hund ska vara fullvaccinerad för att få delta i kurs.

Saknar du en kurs? Berätta det för oss - gör en intresseanmälan

Viktigt! För att gå kurs hos oss behöver du vara medlem i Södertälje Brukshundklubb
Medlemsavgiften är 720 kr/år. Är du medlem i annan lokalklubb eller rasklubb inom Svenska Brukshundklubben blir avgiften 320 kr/år. Läs mer om medlemskap

SBK_logga_Sodertalje

Lixa Lager13

Kurser våren 2023

Nu går det att anmäla sig till vårens kurser!

Fler kurser kommer upp löpande eftersom.

Klicka på namnet för anmälningslänk och mer information om kursen.

Nu har vi kunnat lägga in lite mer kurser här, kolla in!  Ni kan också önska kurser som ni saknar på klubben så gör vi vårt bästa för att kunna erbjuda dom! Klicka här

Valpkurs

Start söndag 26 februari 2023 kl 10

Instruktör Marie Eriksson

Har du en valp då är detta kursen för Dig!
Vi tränar tillsammans under positiva förutsättningar. Vi tränar på att få bra kontakt och samarbete, vi tränar på enkla lydnadsövningar som sitt, ligg, gå fint i koppel och att valpen kommer när du kallar på den. Vi provar också lite enkla aktivitetsövningar.

Brukslydnad mot Appell och Lägre klass

Start torsdag 13 april 2023 kl 18

Instruktör Madelene Dahlgren

Bruks lydnadskurs mot Appell och Lägre klass, oavsett special för dem som vill träna mot tävling i brukset.
Vi kommer att gå igenom alla moment i teori, träningen blir dock på individuell nivå beroende på om du är i startgroparna eller vill finslipa inför tävlingsstart. Vi kommer att lägga in en Officiell tävling i Appell klass efter kursens slut, där de som känner sig redo kan starta.

Lydnadskurs inför BH-prov/IGP-lydnad grund

Start tisdag 2 maj 2023 kl 18:00

Instruktör Madelene Dahlgren

För dig som tänkt att starta BH prov och/eller vill utveckla lydnaden inom IGP.
Antingen är du i starten och gjort ditt BH prov nyligen, och vill ha hjälp att komma vidare, eller så kanske du står i startgroparna inför ett kommande BH prov och vill slipa på det. Vi tittar på lydnads programmet, moment, utveckling av hundens attityd och motivation, fokus och uthållighet etc.

Avslutningsvis kommer vi att arrangera ett officiellt BH prov som man kan anmäla till om man känner sig redo.

Ny --> Valpkurs

Start torsdag 13 april 18:30

Instruktör Marie Eriksson

Valpar kan vara krävande men på den här kursen får du verktygen för att skapa en positiv och trygg hund.

Temakvällar och annat kul!

Annat kul

92706140_2810860012283185_8612208146368167936_n

Öppen träning: Varje tisdag!

Håll koll på Facebook för mer information!

Nu är träningen igång igen! Välkomna!

MEDLEMSKORT
Medlemskort skickas inte ut, du kan skriva ut det själv.
Vill du ha hjälp med hur man gör, kan du läsa på den här sidan.
Mina sidor - Svenska Brukshundklubben