Tassihand

Vill du också ha en hund som vill vara med dig. En som kan vara med överallt i trygghet och harmoni. En hund som lyssnar på vad du vill. Hur gammal din hund än är, så går det att förbättra er relation och vardagslydnad.

På min vardagslydnadskurs utgår vid från att prova på olika sporter som även hjälper till att stärka relationen till din hund. Då ingår såklart allmänlydnad som inkallning, kontakt och följsamhet, aktivering, sitt, ligg och stanna kvar.

Om det behövs, för att undvika stress och konflikter, är det också viktigt att lära hunden ta det lugnt. I övrigt har vi roligt med våra hundar och har ni några idéer och förslag på vad ni vill lära er, så är det bara säga till!
Denna kurs är individanpassad.

För mig är individen viktig. Inte bara hunden, men också ägaren. Därför tar jag fram min erfarenhet och verktygslåda för att hitta rätt för att just er relation ska fungera. Självklart utgår jag förstås från en gemensam grund som jag upplevt passar de allra flesta hundar.

Innehåll:
Inkallning: Vi arbetar mycket på en säker inkallning så er hund kan få så mycket frihet som möjligt. Hunden ska komma snabbt på kommando och vara inom kontroll så fort den kommer fram.
Lydnadsövningar: Alla övningar vi gör med vår hund stärker relationen och därför lär vi oss de vanligaste kommandona som ”här”, ”sitt” och ”ligg”, men provar även andra roliga övningar som går att använda i vardagen.
Kontakt: Hunden i familjen, ägaren som resurs, kontakt och samarbete
Aktivering: Ha kul med hunden och ge den mental stimulans.

För hundar i alla åldrar.

Instruktör: Åsah Calvet

Kursstart: 9/1 kl 18:30-20:30
Övriga dagar:
Torsdagar 16/1, 23/1, 30/1, (Lördag) 8/2, 13/2
Tid:
kl 18:30-20:30, Lördag kl 10:00-12:30

Kursavgift: 1800 kr + ev medlemsavgift

För att gå kurs hos Södertälje Brukshundklubb ska du vara medlem i klubben. Det finns olika medlemskap och avgifter. För att få mer information om vilket medlemskap som är aktuellt för dig läs mer här: http://www.sodertaljebk.se/Medlem

Anmäl dig