Ungdomsläger 2018

Ungdomslägret på klubben i augusti var så skoj!

Vi hade två fantastiskt roliga och soliga dagar på lägret med 11 ungdomar som tränade hund. Vi hade hundar av många raser, allt från irländsk varghund till pudel och både unga och äldre hundar. Alla hade lika roligt! Alla provade på agility, nosarbete, rallylydnad, klassisk lydnad och skogsaktivering.  Vi hade teoripass i ämnen hundvård och hundträning. Riktigt kul att se hur samtliga jobbade på med kontakt och samarbete med sina hundar! Många glada tillrop från både föräldrar och ungdomar efteråt!

Sista lägerdagen fick ungdomarna visa vad de lärt sig genom Världens Bästa Hund provet där föräldrar var välkomna att kika. Och alla klarade testet jättebra!

Vi som höll i lägret var jättenöjda och glada, och sugna på att hålla mer kurser och aktiviteter för ungdomar, så det planerar vi nu!

Om ni har frågor om ungdomsaktiviteter, eller vill vara med kontakta Susanna på email: susanna.emanuelsson@hotmail.se

Ungdom 1 Ungdom 2  Ungdom 3  Ungdom 4
 Ungdom 5  Ungdom 6  Ungdom 7  Ungdom 8