Södertälje Brukshundklubb

Läger 7-9 juli 2017

VÄLKOMNA TILL SÖDERTÄLJE BK:S SOMMARLÄGER!

Kom och ha skoj med oss!! Vill du stärka din relation med din hund,  är du ny och vill prova på, eller vill du finslipa inför årets brukstävlingar ?!?!

Fredagen den 7/7 t o m söndag den 9/7 kommer vi Södertälje BK anordna ett läger med toppinstruktörer & god mat. Antalet platser är begränsade så spika dessa datum & anmäl dig snarast. (Mat och dryck ingår i priserna)

Grupperna är följande:

Stärk din relation till din hund / ”prova på” grupp

Kom och ha kul och förbättra din och din hunds relation. Visst är det härligt att ha hund, men det kan bli ännu roligare om man lär sig förstå sin hund.

I denna gruppen kommer vi fokusera på att du tillsammans med din hund ska hitta roliga och stimulerande övningar som passar just er!  Genom att fokusera på hundens sinnen och hur vi kan utnyttja dem, bygger vi och förbättrar vi vår relation med vår hund. Här kommer programmet så gott som helt läggas efter din och din hunds förutsättningar. Denna grupp kommer hålla till både i skogen och på brukshundsklubben.

Denna grupp vänder sig till dig som ännu inte kommit så långt med din hund.

Instruktör är Roland Lönnebro som har lång erfarenhet inom hundsporten och av tjänstehundar. Med Rolands breda kompetens och intresse för hunden och dess sinnen kommer denna grupp ha en rolig och lärorik helg .  

Kostnad 1000 kronor/ person

Appell och lägre klass - instruktör är Memea Molin

Gruppen kommer att inrikta sig på främst spår och brukslydnad i de lägre klasserna och kommer att hålla till i både skogen, på äng och på lydnadsplanen. Kostnad 2000 kronor/person
Memea jobbat med hundar och deras ägare i hela sitt vuxna liv och har skrivit att antal böcker som vi ofta finner på brukshundsklubbar och i bokaffärerna. Hon tävlar själv och lever hund.

Läs mer om Memea

Högre och elitklass – instruktörer är Linda Frisk och Pia Brygård

I den här gruppen kommer vi att koncentrera oss på uppletande och brukslydnad, eftersom det är de gemensamma inslagen i alla bruksgrenar. Kostnad 2000 kronor /person.

Pia och Linda är tävlingsinstruktörer och bruksdomare, de har tävlat SM och VM (för belgisk vallhund), tävlat upp ett antal bruks och lydnadschampions, och även dömt bruks SM. Linda oh Pia  har bred kunskap inom både spår och sök och de brinner verkligen för hundträning. De har stort fokus på teknik, detaljer och sist men inte minst betydelsefullt – glädjen i träningen!

Läs mer om Linda och Pia

Anmälan
Anmälan sker till utb@sodertaljebk.se senast den 30/5. Vi kommer endast att ha ett begränsat antal platser per grupp så först till kvarn. Vid frågor kontakta Karin Rye på telefon 0760 165 1654

Metallapport

Träningstävling April

Träningsgrupp spår