Träningstävling

imagesXLROIMF9Torsdag 5/10 kl 18.00 är det dags igen för träningstävling!

Om du inte tävlat ännu, men vill prova på eller om du är i full gång och vill testa var du står just nu.Träningstävlingen är öppen för alla klubbens medlemmar, men löptikar kan vi tyvärr inte ta emot.Du kan antingen köra brukslydnad eller lydnadsklass. Ev. gruppmoment lägger vi sist på kvällen, för dem som vill (men inga skott). Vilken klass och om du vill köra hela programmet eller valda delar, det bestämmer du själv.

Om du behöver vittringspinnar i din klass,
så måste du ta med egna, övrigt som behövs finns på klubben.

Vi har ingen domare utan den som kan och vill dirigerar. Skriv på din anmälan vilken eller viimageslka klasser du kan dirigera. Någon/några skriver ner det man ser, med andra ord vi hjälps åt. Vi har tänkt att dessa träningstävlingar ska bli återkommande på klubben och någon gång kanske vi också kommer att ha domare, men grundtanken är att vi hjälper varandra.

Det kostar 20 kr att vara med och det betalar du till Sten, vår kassör, kontant på plats.
Eller, du kan köpa ett "stämpelkort" för 100 kr och använda vid 5 tillfällen.
I köket kan vi köpa kaffe med tilltugg under kvällen.

Vi vill ha din anmälan senast Tisdag 3/10 och anmäler gör du via anmälningsblanketten här intill. Om du behöver lämna återbud eller har några frågor, ring: Margitta på mobil 0702567832 eller maila.

Välkommen!

Träningsgrupp spår

Anmälan till Träningstävling

Prova på tävling eller finslipa formen..........

Eftersom vi hjälps åt med allt så är det bra om du i förväg anger om du vill dirigera, vilken/vilka grenar och klasser. Finns en liten ruta längst ner som du kan fylla i.

Träningstävling April