Rallykalender på klubben

Här hittar du tävlingar
SBK Tävling

Championatmärke

Blir din hund champion så kan du beställa ett championatmärke
Championatmärke

Här är länk till beställningsforumlär på SBK:s hemsida

Rally - mästerskap 2019

6-9/6 SM Hallsberg
10/8 Lag-SM Piteå

Mästarklass 100 p

Anna Larsson & Fonzie, 100 p i Mästarklassen.
Se filmen på Youtube

Anna Larsson 100p

Träningstävling 2019-03-31

TRÄNA ATT TÄVLA - TRÄNINGSTÄVLING I RALLYLYDNAD
Datum & tid: 31/3 2019  kl: 16:00     Banskiss
Plats: Inomhus i Nykvarns hundhall
Sista anmälningsdag: 15/2 2019
Träna på att tävla - var med på en träningstävling!
Träningstävlingen är öppen även för dig som inte är medlem i Södertälje BK.
Anmälningsavgift 100 kr.
Max antal starter 15 st. Vid fler anmälda lottar vi och det blir en reservlista.
Du kan tävla i nybörjar/fortsättning även om du officiellt tävlar i en annan klass. Det här är träning för tävling - oavsett klass.
Om det finns plats kan ett ekipage få göra fler startar, och betalar då för varje start man gör. Skriv det i fältet meddelande när du anmäler.
När anmälningstiden har gått ut får du ett PM med info.
Startordningen lottas och du får en banskiss, som på en riktig tävling.
Du får använda godis på banan
Löptikar får delta med välsittande tikskydd, och går sist. Viktigt att du meddelar innan tävlingen om du har en löptik!

Om du vill får du en bedömning av erfarna rallyförare (inte auktoriserad domare)

Avgiften betalar du när du fått besked om att du kommit med. Återbetalning av anmälningsavgift bara om det finns en reserv som kan kallas in, saknas reserver så kan du överlåta din start till någon som inte är reserv. Jätteviktigt att du meddelar i så fall!

Kontakt och frågor: susanna.emanuelsson@hotmail.se

Om rallylydnad

Skylt rally 2

Rallylydnad är en av Svenska Brukshundklubbens tävlingsgrenar.
Genom glädje, kommunikation och samarbete ska hund och förare ta sig igenom en rallylydnadsbana.
Södertälje BK har ett flertal ekipage som visat framfötterna på tävlingsbanorna och som även gjort fina resultat på SM.
Men framför allt är det en uppskattad träningsform för alla som vill göra något roligt och relationsskapande med sin hund.

Läs mer om rallylydnad här och tveka inte att ta kontakt med oss om du vill ha hjälp att komma igång eller söker träningskamrater.
Mail till oss: rally@sodertaljebk.se

Vi har också en facebook-grupp för Rallyfantaster på klubben.

Rally på Södertälje BK:

Kontaktperson:
Susanna Emanuelsson

Sporten med skyltar

Rallyskyltar

Skyltar som du kan skriva ut för träning. Här finns också beskrivningar över momenten i de olika klasserna.

Skylthållare och skyltar finns på klubben i rallylydnadsförrådet. Som medlem i klubben kan du låna dem. Koden till låset får du genom att skicka ett mail till rally@sodertaljebk.se

Filmer