Inomhusträning

TRÄNA INOMHUS PÅ KLUBBEN!
Du kan nu boka annexet för inomhusträning   Annexet är 56 kvm och försett med en matta för inomhusträning.
För att träna i annexet ska du vara medlem i Södertälje Brukshundklubb. Är ni flera som tränar så ska alla vara medlemmar i klubben. Vi vill att det här ska vara en medlemsförmån.
Det kostar bara 50 kr/timme, och det betalar du via Swish till nummer:123 352 87 18 - ange "Träning", namn på den som bokat, datum och klockslag. T ex "Träning, Pippi Långstrump, 31/12 kl 18"
Du kan också betala till klubbens PlusGirokonto 1084-3.
Bokar gör du via kalendern som du kommer till via länken här nedan:
BOKNING INOMHUSTRÄNING

Hur kommer jag in?
För att komma in behöver du nyckel till klubbstugan. För nyckeln lägger du en depositionsavgift. Kontakta Sten Garpenqvist för att skaffa nyckel.
Dörren till träningslokalen är öppen.

Vad behövs för att kunna boka?
Du behöver finnas registrerad i bokningskalendern innan du kan boka. Du blir registrerad genom att kontakta Carita via mail carita.tallstrand@gmail.com , skicka med namn, medlemsnummer och mailadress.

Du kan också välja att städa klubbstugan (dammsuga, torka golv, städa toaletter) och få en timme gratis träning.

Vi kör nu en testperiod och ändrar regler mm om det behövs.

GOD TRÄNING!

Frågor, förslag? Kontakta Margitta, Annica eller Carita

Bilder träningslokalen

Träningslokal  Tofflor

Trivselregler träningslokal

För att hålla mattan fräsch och för allas trevnad har vi några regler:

-       All träning sker på egen risk
-       Använd inneskor, inga smutsiga skor på mattan
-       Bara rena hundtassar, torka av hunden innan du går in
-       Håll mattan torr – inget vatten till hunden eller läsk till dig
-       Använd inte godis som blir kvar på mattan
-       Löptikar är välkomna men måste ha välsittande tikskydd
-       Finns det risk för att din hund kissar? Ha kisskydd på hunden
-       Rasta hunden innan träning, det blir samtidigt en bra uppvärmning för hunden
-       Råkar hunden göra ifrån sig, städa genast upp
-       Ha koll på tiden

Valpkurs

Rengöring, skor, handdukar mm

Rengöring
Om det skulle ske en "olycka" (hunden kissar på golvet) ska det GENAST tas om hand.
- Torka med papper
- Rengör med fuktad svamp
- Spraya med ättikslösning

All utrustning finns i det lilla utrymmet mellan träningslokalen och storstugan.

Inga smutsiga hundar
Hunden ska vara ren om tassar, ben och mage. Ta med en handduk och torka hunden innan ni går in. Skulle du ha glömt handduk finns extra handdukar i utrymmet mellan träningslokalen och storstugan.

Bara inneskor
För att hålla mattan fräsch så ska inneskor användas, eller så går du i strumpor. Skulle du ha glömt dina inneskor finns enkla tofflor för utlåning. De finns också i utrymmet mellan träningslokalen och storstugan.

Första förband
Enklare första förband finns i utrymmet mellan träningslokalen och storstugan. Mer finns i köket i skåpet under kaffebryggaren.