Hyra Mentalbanan

Vi har på Södertälje BK en fin mentalbana som ni från en annan klubb eller rasklubb kan hyra.

Fullständig information för arrangörer av MH (klicka här) eller MT (klicka här) finns på Brukshundsklubbens hemsida.

Bokning av banan sker till

RUS-mental: mental@sodertaljebk.se eller Bokningsansvarig: bokningar.sodertaljebk@gmail.com

Information och regler för hyra av Södertäljes BK:s MH/MT bana.

Ladda ner våra uthyrningsvillkor som PDF

Betalning

Att hyra MH banan kostar 1000 kr/dag (skott 6kr/st tillkommer). Summan faktureras och ska betalas in till Södertälje bk:s postgiro 61 20 95-0 . (Märk inbetalningen med arrangörens namn eller kod) om inbetalning sker på annat sätt).

Detta ingår i banhyran:

Utnyttjande av bana (inkl allt material) Lån av klubbstuga (Fullt utrustat kök + tillgång till toaletter) Nycklar till klubbhus och förråd samt chipläsare och startpistol lämnas antingen samma morgon eller enligt överenskommelse med ansvarig arrangör.

Observera att hyra av Södertälje bk:s bana innebär att man sköter hela arrangemanget själv vilket innebär:

1. Boka figuranter, testledare och beskrivare/domare.

2. Anmäla och lägga upp provet på SBK tävling

3. Ordna med mat och fika till era funktionärer.

4. Skicka ut PM till funktionärer och deltagare enligt SBKs regler.

5. Sätta upp MH/MT banan i god tid innan på morgonen! Inget banmaterial ute över natten!

6. Betala ut funktionärsarvoden och reseersättningar

7. Skriva in alla resultat på SBK-tävling och rapportera till SBK

8. Lämna checklista över använt eller förbrukat material

Återställning av banan

Efter MH/MT ska allt material tillbaka i samma skick som innan.

Innan ni lämnar området - kontrollera och lämna tillbaka allt där ni tog det! Saker som försvinner eller går sönder måste ersättas av den som hyr.

Klubbstugan och köket måste städas så att det lämnas i samma skick som innan. Om klubbstugan inte är i städad som innan, tas en avgift om 500kr ut.

Tänk på att allt som är vått eller fuktigt måste hängas upp så det kan torka.

Lådan med elharen och batteri ska förvaras inne på klubbstugans kontor!

Startpistolen (skall rengöras) och chipläsaren samt nycklar återlämnas i klubbstugan enligt särskild överenskommelse .

OBS! Önskas fika+lunch till tjänstgörande funktionärer skall detta beställas i samband med bokningen!

Screen Shot 2019-04-25 at 18.38.11

Du kan som uppfödare och medlem kan få möjlighet att anordna både MH och MT via klubben.

Figuranter, beskrivare och testledare får ni själva leta efter.

Ett tips är att gå in på facebook och fråga i någon av dessa grupper:

MH / MT Testledare, figuranter

MH/MT Figuranter

Kontaka RUS-ansvarig för mer information via: mental@sodertaljebk.se eller Bokningsansvarig för bokning viabokningar.sodertaljebk@gmail.com