Här hittar du våra kurser som är på gång eller planerade

När du anmäler till kurs får du en bekräftelse på att din anmälan gått fram. Var därför noga med att ange rätt mailadress. När du vet att du fått plats i vald kurs och fått kallelse till kursstart ska kursavgift och eventuell medlemsavgift betalas. Medlemskap & medlemsavgifter
Tänk på att din hund ska vara fullvaccinerad för att få delta i kurs.

Saknar du en kurs? Berätta det för oss - gör en intresseanmälan

Viktigt! För att gå kurs hos oss behöver du vara medlem i Södertälje Brukshundklubb
Medlemsavgiften är 720 kr/år. Är du medlem i annan lokalklubb eller rasklubb inom Svenska Brukshundklubben blir avgiften 320 kr/år. Läs mer om medlemskap

Sodertalje BK logga hs

Kurser våren 2020

LekKurser våren 2020

Nu är det dags att anmäla dig till vårens kurser!

Fler kurser kommer upp löpande eftersom.

Klicka på namnet för anmälningslänk och mer information om kursen.

Vardagslydnad
med start 28/5 - Instruktör Åsah Calvet

Vill du också ha en hund som vill vara med dig. En som kan vara med överallt i trygghet och harmoni. En hund som lyssnar på vad du vill. Hur gammal din hund än är, så går det att förbättra er relation och vardagslydnad. Målet med kursen är att få fler verktyg till att förbättra relation och vardagslydnad.

NYA DATUM! -> Valpkurs

med start 27/5 - Instruktör Marie Eriksson

Vi tränar tillsammans under positiva förutsättningar. Vi tränar på att få bra kontakt och samarbete, vi tränar på enkla lydnadsövningar som sitt, ligg, gå fint i koppel och att valpen kommer när du kallar på den. Vi provar också lite nosarbete och andra enkla aktivitetsövningar.  Målet med kursen är att ge hund och ägare dom bästa förutsättningar för att fortsätta jobba mot en bra relation och vardagslydnad.

Temakvällar och annat kul!

Annat kul

92706140_2810860012283185_8612208146368167936_n

Temakväll Nose Work: Utomhussök

Onsdag 20 maj kl. 18 - 21

Ett tillfälle för dej som vill utveckla ditt utomhussök.

Temadag: Nose Work

Söndag 24/5 kl. 13.45 - 17.45

En dagskurs för dej som vill utveckla dej och din hund i Nose Work.

Ny->> Temakväll: Markeringar

Måndag 8/6 kl. 18-21

En kväll för dej som vill få ett bättre utpekande/markeringar av doftgömmor, exempelvis i Nose Work eller Specialsök.

Ny->> Temakväll Nosework: Utomhussök

Onsdag 15/7 kl. 18-21

Under kvällen kommer vi lära oss mer om doftspridning samt sökstruktur med hänsyn till utomhusmiljön.

Öppen träning: Varje tisdag!

Håll koll på Facebook för mer information!