Aktuella kurser

När du anmäler till kurs får du en bekräftelse på att din anmälan gått fram. Var därför noga med att ange rätt mailadress. När du vet att du fått plats i vald kurs och fått kallelse till kursstart ska kursavgift och eventuell medlemsavgift betalas. Medlemskap & medlemsavgifter
Tänk på att din hund ska vara fullvaccinerad för att få delta i kurs.

Saknar du en kurs? Berätta det för oss - gör en intresseanmälan

Viktigt! För att gå kurs hos oss behöver du vara medlem i Södertälje Brukshundklubb
Medlemsavgiften är 720 kr/år. Är du medlem i annan lokalklubb eller rasklubb inom Svenska Brukshundklubben blir avgiften 320 kr/år. Läs mer om medlemskap

Sodertalje BK logga hs

Kurser hösten 2020

Nu går det att anmäla dig till höstens kurser!

Fler kurser kommer upp löpande eftersom.

Klicka på namnet för anmälningslänk och mer information om kursen.

Nu har vi kunnat lägga in lite mer kurser här, kolla in!  Ni kan också önska kurser som ni saknar på klubben så gör vi vårt bästa för att kunna erbjuda dom! Klicka här

Valpkurs

med start 25/10

Instruktör: Marie Eriksson

Vi tränar tillsammans under positiva förutsättningar. Vi tränar på att få bra kontakt och samarbete, vi tränar på enkla lydnadsövningar som sitt, ligg, gå fint i koppel och att valpen kommer när du kallar på den. Vi provar också lite nosarbete och andra enkla aktivitetsövningar.

Vardagslydnad

med start 28/10

Instruktör: Åsah Calvet

Vill du också ha en hund som vill vara med dig. En som kan vara med överallt i trygghet och harmoni. En hund som lyssnar på vad du vill. Hur gammal din hund än är, så går det att förbättra er relation och vardagslydnad.

Nose Work - Nybörjarkurs

med start 12/1 2021

Instruktör: Maria Holm

Hunden stimuleras både mentalt och fysiskt genom att den får arbeta med sitt främsta sinne, luktsinnet.
Nose Work är även en officiell tävlingsgren.

På kursen lär vi hunden att identifiera doften Eukalyptus samt grunderna i sökarbetet. Vi jobbar endast med mjuk och belöningsbaserad inlärning, under kursen jobbar vi med en hund i taget och övriga deltagare tittar på och lär utan hund. Därför bör din hund vara bekväm med att lämnas ensam i bilen en kort stund.

Specialsök - Nybörjarkurs

med start 11/1 2021

Instruktör: Maria Holm

Vi kommer att jobba med måldoften Röd Kong Classic. Under kursen lär vi grunderna som inlärning av doftetikett, sök och markeringar.

Annat kul

92706140_2810860012283185_8612208146368167936_n

Öppen träning: Varje tisdag!

Håll koll på Facebook för mer information!